2017. október 15., vasárnap

Faház-falu


Most vettem csak észre, hogy a nagy mesélésemben annyi mindenről írtam már, csupán a szállásainkról nem… Pedig ezek között is akadt egy-két érdekes!
Legutóbb például Hollandiában egy faház-faluban (kempingben?) szálltunk meg, Lunteren városka mellett. A faházakról nekem az úttörőtáborok illetve a horgásztanyák jutnak elsőre eszembe, egyszerű, minimális felszerelésű „túlélőtáborok”… Na, ez a holland kemping nem ilyen! Képzeljetek el idilli környezetben – egy erdő közepén – egy hatalmas kempinget, ahol több száz ultramodern, 2-6 fős (1-2 hálószobás, nappalis, konyha és fürdőszobás), maximálisan felszerelt (fűtés, légkondi, konyhai felszerelések, pl. még a mosogatógép is megvan…) házikó áll. A kemping bejáratánál kis tavacska vár, mellette a diszpécser/központi épület, egy étterem és a mosoda… Természetesen játszótereket, 2 medencét, teniszpályát és mindenféle pihenési lehetőséget is kialakítottak a szállás területén. Minden tiszta, kedves és csendes, teljesen belesimul a természetbe; és mégis modern és kényelmes.
Megérkezéskor kaptunk egy térképet, hogy melyik is a mi faházunk, és hogyan jutunk el oda (elsőre szörnyű eligazodni!); és egy kis csomagot, gyufával, szemetes zacskóval és mindenféle aprósággal, ami kellhet.
Mi - 2 gyermekkel, 2 felnőtt - 5 napot szálltunk meg itt, főszezonon kívül… nagyon jó volt.

A tények:
Honlapcímük: https://scheleberg.topparken.com/

 a bejárat




 a térképünk: tehát 3x balra, majd jobbra... :)

 minden utca egyforma


 a teraszon nyáron asztalka és grillsütő áll...

 a nappalink

és a háló

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése